ایسنا/اصفهان معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: ۳۵۰ هزار دانش آموز این استان در مسابقات قرآن و معارف اسلامی شرکت کردند که ۲ هزار نفر آنان به مرحله منطقهای راه یافتند.
مهدی نمنبات، عصر امروز دوشنبه ۶ اسفند در آیین اختتامیه مرحله منطقهای مسابقات قرآن و عترت دانشآموزی به میزبانی تیران که در محل اردوگاه فرهنگی و تربیت آموزش و پرورش این شهر برگزار شد، اظهار کرد: چهل و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانش آموزی در پنج مرحله آموزشگاهی، شهرستانی، منطقهای، استانی و کشوری برگزار میشود که دو مرحله اول آن در استان اصفهان برگزاری و مرحله منطقهای نیز در حال برگزاری است.
وی افزود: شهرستانهای استان اصفهان به چهار منطقه شمال، جنوب، غرب و شرق تقسیم شدهاند که تیران میزبان شهرستانهای غرب بوده و در مدت دو روز این رویداد برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه ۳۵۰ هزار دانشآموز امسال در این مسابقات شرکت کردند، ادامه داد: دو هزار نفر آنان به مرحله منطقهای راه یافتهاند که پس از رقابت ۵۰۰ نفر به مرحله استانی معرفی میشوند.
نمنبات حفظ، تفسیر و قرائت قرآن کریم، انشای نماز، احکام، صحیح خوانی نماز و اذان را از جمله رشتههای این دوره از مسابقات معرفی کرد و یادآورشد: دختران و پسران بهصورت جداگانه با همدیگر رقابت میکنند.
وی اضافه کرد: با وجود تعطیلی سراسری ادارات و مراکز آموزشی بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران استان اصفهان اما این مسابقات به دلیل برنامهریزیهای قبلی و جدول اجرای برنامهها، برگزار شد و مرحله استانی این مسابقات سال آینده برگزار خواهد شد.
معاون فرهنگی و پرورشی ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان به فعالیتهای قرآنی و معارف اسلامی مدارس اشاره کرد و گفت: این دسته از فعالیتها در زمره مهمترین فعالیتهای فرهنگی و پرورشی بوده که در رشد معنوی و شناسایی استعدادها موثر است.
به گفته نمنبات، رشد استعدادهای فرهنگی، هنری و قرآنی دانش آموزان به همکاری دیگر نهادهای اداری و مردمی نیاز دارد تا با همافزایی و ارائه برنامههای هدفمند این مهم محقق شود.
تیران بستری برای میزبانی اردوهای فرهنگی، آموزشی و تفریحی دانش آموزی
همچنین مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون در بخشی از این مراسم به پتانسیل گردشگری این شهرستان اشاره کرد و گفت: این منطقه امکان میزبانی اردوهای آموزشگاهی و شهرستانی را داشته و علاوه بر این دانشآموزان با خانوادههای خود نیز میتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
حسین صائبی با اشاره به توسعه گلخانهای در این شهرستان افزود: دانشآموزان علاقهمند به رشتههای کشاورزی میتوانند از این فرصت برای کسب تجربه و دانشافزایی استفاده کنند که در محل اردوگاه فرهنگی و تربیتی تیران هم گلخانه برای فعالیت دانش آموزی ایجاد شده است.
وی به پرورش استعدادهای دانش آموزی اشاره کرد و یادآور شد: این شهر مهد پرورش استعدادهای متعدد قرآنی، فرهنگی و علمی بوده و افراد موثری از این منطقه در سطح ملی و بین المللی نقش آفرینی میکنند.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز