ارتقای جایگاه دانشگاه علم و فرهنگ

دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی بر اساس آخرین گزارش سامانه علم‌سنجی (۳۰ آذرماه ۱۴۰۳)، در میان ۱۵۶ دانشگاه سراسر کشور جایگاه قابل‌توجهی به دست آورده است.


به گزارش ایسنا، دانشگاه علم و فرهنگ بر اساس آخرین گزارش سامانه علم‌سنجی (۳۰ آذرماه ۱۴۰۳)، در میان ۱۵۶ دانشگاه سراسر کشور جایگاه قابل‌توجهی به دست آورده است. تحلیل این داده‌ها نشان‌دهنده توان علمی دانشگاه در شاخص‌های پژوهشی و جایگاه ممتاز آن در تولید و انتشار علم است. همچنین بررسی داده‌های Scopus و WoS در حوزه‌های مختلف علمی، به وضوح نشان‌دهنده جایگاه مناسب دانشگاه علم و فرهنگ در سطح کشور است.


گفتنی است، دانشگاه علم و فرهنگ با رتبه‌های برجسته در حوزه‌های H-Index، استناد به ازای مقاله و مقالات بین‌المللی برتر، نه تنها در سطح ملی بلکه در صحنه بین‌المللی نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. رتبه‌بندی‌های Citescore ،SNIP، SJR و IF تاکید می‌کند که پژوهشگران این دانشگاه سهم به سزایی در تولید علم نوآورانه و اثرگذار دارند.


این دانشگاه با ایجاد زیرساخت‌های پژوهشی و همکاری‌های بین‌المللی مستمر، زمینه را برای رشد بیشتر فراهم کرده است. این موفقیت‌ها، نقش دانشگاه را به عنوان یک نهاد علمی پیشرو در تولید و انتقال دانش بیشتر تثبیت می‌کند. ادامه این مسیر با تمرکز بر تعاملات جهانی، تقویت منابع پژوهشی و جذب نخبگان علمی می‌تواند جایگاه دانشگاه علم و و فرهنگ را در نظام‌های رتبه‌بندی به مراتب بالاتر ارتقا دهد.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *